Niet tevreden? Geld retour!

Ons verhaal

Hoi, ik ben Fanny. Leuk dat je meer te weten wil komen over het verhaal achter Hipinderegen.nl
Hipinderegen.nl is opgericht in 2010, uit de frustratie dat er in Nederland geen fashionable regenjassen te vinden waren. Ik denk dat iedereen de situatie herkent waarin je in de regen van hot naar her moest fietsen en je dat verschrikkelijke fluoriserende groen met paarse regenpak weer aan moest.

"Waren er nou echt geen regenjassen die niet alleen zorgen dat je droog blijft, maar ook een beetje stylish van A naar B komt tijdens een plensbui?"

We ontdekten dat vrouwen in het regenachtige Scandinavië de regen wel in stijl trotseerden. Waarom waren deze hippe en fashionable regenjassen nog niet in Nederland verkrijgbaar? En zo werd Hipinderegen.nl geboren.

Hipinderegen.nl is uitgegroeid van een zolderkameronderneming tot een volwaardig bedrijf. Met een klein team zorgen we ervoor dat we jaarlijks duizenden vrouwen blij maken met een hippe regenoutfit.

Al onze regenjassen, paraplu's en regenlaarzen worden getest door onze familie en vrienden en door mij. Zo weet je zeker dat je een regenjas hebt die niet alleen mooi is, maar jou ook droog houdt. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan kun je me altijd bellen of mailen. Mocht je tips hebben, dan horen we het ook heel graag.

Voor nu dan heel veel shopplezier en ik hoop dat ook jij straks ietsjes vrolijker wordt wanneer het begint te regenen.
 
"We like people who smile when it's raining" Hipinderegen.nl

Fanny Hoogendijk

Mijn verhaal

START

Nu je het verhaal van Hipinderegen.nl kent, wil je misschien ook weten wie het runt. Dat ben ik, Fanny :) Ik vertel je graag wat meer over mijzelf, want ik vind het belangrijk dat je weet wie er achter een bedrijf zit. Hipinderegen.nl is geen Zalando of Wehkamp. Bel je ons, dan krijg je mij aan de telefoon. Mail je ons, dan krijg je antwoord van mij of Chris. Bij ons ben je geen nummer, maar een mens die wij graag blij maken met een hippe regenjas. Niets is leuker dan een ander blij maken. Waar krijg je nou meer voldoening van?

2019

Maar goed, dus nu even over mij. Bij wie koop je nou die regenjas? Dat ben ik :) Fanny! En ik ben via vele avonturen in het ondernemerschap, nu de eigenaar van HipindeRegen geworden!
Mijn activiteiten in webshopland begonnen 5 jaar geleden, toen ik mijn sportschool verkocht en de webshop SlabEnZo.nl kocht. Dit leek een handig idee, met vier jonge kinderen thuis, kon dit gemakkelijk vanuit huis gerund worden.

2023

Enkele jaren gingen voorbij en toen kwam de webshop LoveforRain.nl op ons pad. Begin 2023 namen we (samen met mijn partner Chris) deze shop over en betraden we de regenwereld. In een jaar tijd leerden we veel over regenkleding, inclusief dat het rustig is als de zon schijnt. Het jaar erop hoorden we dat HipindeRegen.nl te koop was en dat begon meteen te kriebelen. Hoe leuk zou het zijn om de twee leukste shops in regenkleding te beheren! 😉

2024

Gelukt dus, hoe tof is dat! Bel je voor informatie en hoor je achtergrondgeluiden, dan klopt dat. We wonen in Zuid Scharwoude met 4 kinderen, onze hond Pip en kat Sjakie. Ik word blij van de (bbq) kookkunsten van mijn man, wandelingen met de hond, knutselen en puzzelen met de kids. Sinds 2 jaar vind ik ook werken in de moestuin fijn. Dus dat ben ik. Nu weet je wie er achter Hipinderegen.nl zit. Geen groot concern dat alleen om winst draait, maar een mens die het leuk vindt om jou blij te maken.